Sertifika

Kurumsal hayatta mesleki yeterliliği göstermek ya da kanıtlamak isteyen kişiler için üniversite kalitesi kapsamında e-Devlet üzerinden sorgulanıp indirebilen sertifika, kurumsal hayat ve bireysel hayatta başarıya bir adım daha yakınlaştıracak bir araç olarak görülebilir.

e-Devlet Onaylı Sertifika Neden Önemli?

İş hayatı kuralları gereği işe alınacak kişilerin özgeçmişlerine ve yeterliliklerine bakılır ve en uygun kişi seçilir. Bu süreçte iş alanıyla ilgili yeterliliği kanıtlayacak her bir belge ve doküman adayları bir adım ileri taşır. Bu bağlamda üniversite kapsamında bir eğitimi başarı sertifikasıyla tamamlamak mesleki yeterlilik açısından bir göstergedir ve potansiyel adaylar arasında sizi daha öne çıkaracak bir fırsattır.

Sertifikamı Nasıl Görebilirim?

“e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler” bölümünün FSM Vakıf Üniversitesi kategorisi üzerinden kolaylıkla ulaşılabilen sertifikanızı PDF dokümanı şeklinde indirebilir ya da barkod ile doğrulamasını yapabilirsiniz.

Sertifikayı Nasıl Alabilirim?

Eğitim sonunda yapılan başarı sınavında yeterli puan aldığınız takdirde sertifikaya hak kazanmış olacaksınız.

Dilediğiniz Eğitime Hemen Başlayın

Kişisel ve mesleki gelişiminize katkı sağlayabilmek amacıyla oluşturduğumuz eğitimlerde, vaktinizin ve emeğinizin boşa gitmemesi için eğitim içeriklerini en verimli şekilde hazırladık. Kendiniz için en uygun olan eğitime hemen başlayabilirsiniz.

Sınavı Başarı ile Sonuçlandırın

Almış olduğunuz eğitim sonunda sertifikaya hak kazanmak için girecek olduğunuz sınavı başarı ile tamamlayın.

Sertifikanızı Hemen Alın

Gerekli puanı alıp sınavda başarılı olduğunuz takdirde üniversitemiz e-Devlet sertifikanızı sisteme hemen tanımlayacaktır. Sayfamızda detaylarını paylaştığımız şekilde e-Devlet üzerinden PDF formatında alabilir, karekod doğrulaması yaptırabilirsiniz.